Majdnem meghalt egy nő ma reggel a munkahelyén Budapesten a kedves kollégák közönye miatt

2019. augusztus 8., 15:41

Szerző:

Már a reggeli munkakezdéskor is mellkasi fájdalomra panaszkodott az a 40 év körüli nő, akihez azonban csak órákkal később hívtak segítséget munkatársai, amikor az ájultan esett össze az iroda közepén. A mentők rövid időn belül, de talán az utolsó percekben értek a helyszínre, ahol hamar kiderült, hogy a betegnek szívinfarktusa van.

Kollégái a mentőknek elmondták, ugyan sejtették, hogy a nő nem tréfál, de arra nem gondoltak, hogy tétlenségük akár kolléganőjük életébe is kerülhet! Az azonnali emelt szintű ellátás után, a mentők stabil állapotban szállíthatták betegüket a legközelebbi szívcentrumba, ahol rögtön életmentő műtéten esett át – írta a Facebookon az Országos Mentőszolgálat.

11:08

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.