Nem tudta abbahagyni a fideszes bulibáró, hajnalig mulattak az 500 fős választókerületi bálján

2018. február 6., 15:50

Szerző:

Kazincbarcikán szombat este zsúfolásig megtelt a Don Bosco Sportközpont. Az est házigazdája, Demeter Zoltán országgyűlési képviselő rendezett megabulit a a házban. Az I. Választókerületi Bál Kazincbarcikán fantázianevű mulatságon 500-an vettek részt, a vendégek között voltak a történelmi egyházak reprezentánsai,  Répássy Róbert országgyűlési képviselő, hatvannyolc település polgármestere, számos közéleti szereplő, civil szervezet képviselői és még nagyon sokan mások – számolt be gazdagon illusztrált hasábjain a SajóMente nevű helyi portál.

Fotó: Sajómente/Facebook

„Divat ma a politikusokról, különösen a kormányzó párt tagjairól kemény kritikát megfogalmazni. A korrektség jegyében, a jót is meg kellene fogalmazni. Különösen egy olyan emberről, aki vállalt kötelezettségének eleget téve, immár

négy éve azon munkálkodik, hogy a mérhetetlen mélységből kihúzza ezt a térséget"

– mondta az összejövetelen az egyik csontvelejéig hálás abaúji polgármester.

A hajnalig tartó rendezvényen fellépett Boros Géza, Gyenes Annamária és Újvári Marika előadóművész, és a Silver Együttes. Ehhez az illusztris névsorhoz nagy hirtelenjében nem tudunk hozzászólni, de egy 2014-es videót Boros-Gyenes fellépésről ide kattintva nézhetnek meg. 

hvg.hu-nak Demeter elárulta, hogy a rendezvényt nem ő, hanem a munkatársa szervezte, nem ismeri a pontos költségeket. Csak néhány tétel árát tudta konkrétan, például hogy a vacsora fejenként kétezer forintba, a fellépők díjazása pedig körülbelül százezer forintba került.  

Fotó: Sajómente/Facebook

Kis fejszámolással kiderül, hogy ez máris 1,1 millió forint, és ebben még nincs benne a sportcsarnok 340 ezer forintos bérleti díja (egyszeri 70 ezer forint + 100 fő felett további 500 Ft/fő plusz áfa), illetve az a saját fényképével díszített 90-100 üveg, bor, amelyet a politikus ajándék gyanánt tett ki az asztalokra.

A SajóMente egy kiváló képgalériát is összeállított a jeles eseményről.