Nem elég, hogy karácsony előtt kihajították a Zoom.hu dolgozóit, mára el is tüntették a portált és cikkeit

2018. december 29., 07:10

Szerző:

A hvg.hu szúrta kis, hogy december 28-án este a „zoom.hu”-t a keresőbe beírva már csak egy hibaüzenet fogad, ráadásul az oldal korábbi cikkei sem elérhetők.

Magyarán Tarjányi Péter „biztonságpolitikai szakértő” és tulajdonostársa nem csupán megszüntette, de el is tüntette a hírportált és annak összes eddigi cikkét.

Megírtuk: december 21-én jelentette be a Zoom.hu internetes hírportál üzemeltetője, hogy az újság működtetését még azon a napon befejezi, és a portált megszünteti. A dolgozókat még akkor, karácsony előtt el is bocsátották.

 

 

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.