Műsorvezető lett a TV2-n a tornatanár, aki kölcsönadta Orbán Viktornak az ingét

2019. április 30., 13:11

Szerző:

Május 6-tól, azaz jövő hétfőtől, új taggal bővül a TV2 Mokka című műsorának csapata: a reggeli adás új műsorvezetője Takács Bence lesz, akit Istenes László mellett lehet majd a képernyőn látni – írja az Index.

Fotó: MTI/Veres Nándor

Takács Bence 2004-ben a Duna TV sportriportereként kezdte televíziós pályafutását, az elmúlt 10 évben pedig főként az Echo TV és MTVA műsoraiban láthattuk – olvasható a TV2 közleményében. Arról nem írnak, hogy Takács korábban a felcsúti Puskás Akadémia kommunikációs igazgatója, illetve a Fővárosi Törvényszék kommunikációs tanácsadója is volt.

Az Átlátszó cikke szerint Takács testnevelő-egészségtan tanár és előadóművész, kommunikációs végzettséggel nem rendelkezik. A legenda szerint 2017-ben a kötcsei Polgári Pikniken ő ajánlotta fel a legendás zöld színű inget Orbán Viktornak, miután a miniszterelnök nagy izgalmában leette pörköltszafttal a sajátját. Orbán Viktornak egyébként megtetszhetett az ing, legalábbis úgy tűnik, hogy viselte 2018-ban Tusnádfürdőn is. 

11:08

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.