Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Mumifikálódott holttestet találtak egy kaposvári pincében, a rendőrség nyomoz

2019. szeptember 16. 15:16 - szerző: 168 Óra

Holttestet találtak ma délelőtt a kaposvári Csokonai fogadóban, amelynek történelmi épületét most alakítják át – írja a sonline.

Az épület végében délben egy markológép dolgozott, és a rendőrök helyszíneltek. A lap megkérdezte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatát, tőlük azt az információt kapták, hogy jelenleg közigazgatási eljárásban vizsgálják a haláleset körülményeit, mert idegenkezűségre utaló nyomokat nem találtak.

A portál értesülése szerint nem lesz könnyű nyomokat fellelni, mert a holttest gyakorlatilag már csontváz, ráadásul sárguló csontokkal, és ez azt feltételezi, hogy több évtizedes. A pincében találtak rá, bakancsot, kabátot viselt. A munkások egy melléképületet bontottak, és a betontalapzatot akarták elegyengetni, amikor az aljazat beszakadt. Egy lakhatás céljára kialakított helyiséget találtak, ott hevert a holttest.