Módszeresen végiglopta Balassagyarmatot a besurranó tolvaj, női ékszerekre utazott

2019. július 9., 14:04

Szerző:

A gyanúsított június 3-án kés délután Balassagyarmaton a kertben tartózkodó sértett családi házának nyitott ajtaján át bement, majd az ingatlant átkutatta, és onnan két pár arany fülbevalót és három aranygyűrűt tulajdonított el. A nyomozás adatai alapján a nő megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy tavaly december vége és január 19. közötti időszakban további három balassagyarmati ingatlanba ment be hasonló módszerrel, majd onnan pénztárcát és női válltáskát, okiratokat és készpénzt lopott el.

A bogádmindszenti lakos cselekményével a sértetteknek összesen 280 000 forint kárt okozott.

A balassagyarmati rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki a nőt, aki a bűncselekmények elkövetését elismerte – írta a police.hu.

2024. május 5., 16:38

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.

2024. május 5., 11:27

Örülhetnek a nyugdíjasok: májusban előbb jön a nyugdíj, ráadásul nekik is lehetőségük nyílik a családi házuk korszerűsítésére.