A Magyar Péter ügyet majd Gyurcsány Ferenc elrendezi – mondta Kocsis Máté

Hiába Magyar Péter az új messiásjelölt, majd jön Gyurcsány Ferenc, és az egészet elrendezi.

2024. április 15., 11:41

Szerző:

Kocsis Máté szerint Magyar Péter extrém módon visszaélt a családi bizalommal, amikor titokban felvette beszélgetését a feleségével, Varga Judittal. A Fidesz frakcióvezetője a Bayer show-ban azt mondta, nem érti, miként gondolhatja valaki, hogy ezek után a közéletben boldogulni fog, hiszen mindenkinek az lesz a kisagyában, felveszi-e a vajon beszélgetést vele is - írja a 24.hu.

Kocsis Máté most azt mondta, Magyar Péter a hangfelvétellel leginkább saját magát, és az állásait akarta védeni (korábban ő is azt mondta, hogy azokat Varga Juditnak köszönhetően kapta, ám később a kormány ezt cáfolta.).

Magyar Péter népszerűségét azzal magyarázta, hogy az ország baloldali része (a gyurcsányi oldal) csalódott az ellenzéki politikusaiban, akik sikertelenek a választásokon és olyan ügyeket, mint például a migráció, vagy a háború képviselnek, amelyekről még egy jóérzésű baloldali ember is azt gondolja, nem az ország érdeke.

A csalódott ellenzéki szavazók az ellenzékváltásban érdekeltek, Márki-Zay Péter után találtak egy új messiásjelöltet, akit a baloldali sajtó nagyon nagy mértékben támogat, és mivel a baloldal tortáját szeleteli, majd végül jön majd Gyurcsány Ferenc és elrendezi az egészet.

Azoknak, akik finanszírozzák a magyar baloldali politikát, mindegy, hogy az ellenzék vezetőjét Gyurcsány Ferencnek hívják vagy Márki-Zay Péternek, esetleg Magyar Péternek, nekik minden pénzt megér, hogy Magyarországnak háborúpárti kormánya legyen – tette hozzá Kocsis Máté. A finanszírozók elemi érdeke ez.

A Fidesz-frakcióvezető Bayer Zsolt műsorában azt mondta, a kormány áprilisban benyújthatja a gyermekvédelmi törvény szigorítását. Ott nem állnak meg, hogy a gyermekvédelemben dolgozó vezetőknek kötelező a pszichológiai alkalmassági vizsgálat. Büntetőjogilag szankcionálják majd, ha a jelzőrendszerben résztvevők (gyermekháziorvosok, védőnők, pedagógusok) nem jelzik az általuk észlelt bántalmazásokat, a módosítás reagál az olyan sajnálatos hibákra is, mint a kegyelmi botrány, de fontos változás lesz az is, hogy nem évülnek el a pedofil jellegű bűncselekmények.

(Kép forrása: Magyar Péter Facebook-oldala)

20:12

A kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait, és önkéntesen csökkentették az áraikat - mondta a Facebook-oldalára feltöltött videóban Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden.

17:30

A kedvező időjárásnak köszönhetően idén sok strand korábban nyit, mint az előző években. Május elsején már egészen sok strand látogatható lesz, a hétvégén pedig még több helyen csobbanhatunk.