Leszólta a McDonald's-et Németh Szilárd, de az ex-rezsibiztos elfelejtette, hogy a hamburgercég Fidesz-közeli vállalkozóhoz került

Ne szólj száj, nem fáj belem.

2019. február 23., 17:26

Szerző:

444.hu szúrta ki a Fidesz alelnökének, Németh Szilárdnak a legfrissebb Facebook-posztját, amelyben az étkezési szokásairól gyakran megnyilvánuló ex-rezsibiztos egy hatalmas adag hamburgert, sültkrumplit és szószt dicsér agyba-főbe, amellyel együtt fényképeszkedett, és amelyet nyilván el is fogyasztott a nagyétkű politikus.

„Mennyei volt, csak semmi Mekdánelc! Igazi, szaftos, 20 dekás húspogácsa, tehenkéből származó sajtok, puha zsemle, friss mártások és zöldek, ropogós batáta” - kommentálta az alábbi fotót Németh.

Fotó: Facebook

Csakhogy a boldog képviselő vagy nem tudott róla, vagy elfelejtette, hogy a közelmúltban Garancsi István (azaz Orbán Viktor miniszterelnök kötélbarátja), az egyik leggazdagabb Fidesz-oligarcha üzlettársa, Scheer Sándor szerezte meg a magyarországi McDonald's éttermek üzemeltetési jogait.

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.