Lázár János edzőtáborba vonul

A mindentudó Kiszelly Zoltán szerint, képletesen.

2018. május 22., 14:38

Szerző:

Visszatérhet-e Lázár János a kormányzati munkába? – ez volt a kérdés kedd reggel a Mokka című műsorban Kiszelly Zoltánhoz, a kormány kedvenc politológusához – figyelt fel a hvg.hu.

Kiszelly megint formábban volt, kifejtette, hogy a kormányból kiszorult, parlamenti hátsó sorokba önmagát száműző egykori miniszter láthatóan

most egy időre „edzőtáborba vonul”.

Hiszen Hódmezővásárhelyen a „függetlennek mondott, valójában az ellenzék által támogatott” Márki-Zay Péter nyert és lett a polgármester, így arra készülhet Lázár, hogy visszahódítsa ezt a jobboldali, polgári várost a kormánypártoknak.

„És akkor van esélye, hogy újra szerepet kapjon az országos politikában”

– tette hozzá a mindig meglepő Kiszelly, aki legutóbb azzal hívta fel magára a figyelemt, hogy egy náci szervezettől átvett képpel illusztrálta Facebookon, mit gondol Orbán Viktor a kereszténydemokráciáról. A bejegyzést nem sokkal később eltüntették.

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.