Már most készüljön a dugókra: forgalomkorlátozás lesz kedden az M1-M7 közös szakaszán

Kedden forgalomkorlátozás M1-M7-es autópályán Budaörsnél, szerdán az M0-son Törökbálintnál.

2024. április 15., 08:24

Szerző:

Forgalomelterelés miatt kell hosszabb menetidőre felkészülni kedden az M1-M7 budapesti bevezető szakaszán Budaörsnél. A forgalomkorlátozás sávlezárással járó burkolatjel festés miatt történik majd.

Kedden reggel 9-től délután 15 óráig lesz a forgalomeltereléses sávzárás az M1-M7-es autópálya közös szakaszán Budaörsnél

- közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

Azt írták, a közlekedőknek a munkálatok idején hosszabb menetidővel kell számolniuk. A tájékoztatás szerint a munkálatok miatt kedden az M1-M7-es autópálya közös szakaszán, a Győr felé vezető oldalon csak egy sávon haladhat a forgalom.

Az autósok szerdán sem fognak unatkozni, április 17-én, szerdán az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán Törökbálint és Érd térségében is csak egy sávon haladhat majd a forgalom - tudatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

(Kép forrása: Wikipédia)

 

13:48

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.