Fideszes képviselő az a karcagi kórházigazgató, akinek megbüntetését megtiltotta a helyi rendőrfőnök

2019. július 17., 17:06

Szerző:

További fejleménye van a szerda reggeli hírnek, miszerint a rendőröknek járó külön ellátásért cserébe megparancsolta a karcagi rendőröknek Teleki Zoltán alezredes, hogy nem büntethetik meg a tilosban parkoló Nagyné László Erzsébetet, a helyi kórház igazgatóját – erről az Index számolt be hangfelvételek alapján.

Kiderült azonban, hogy a kórházigazgató nem pusztán egy közintézményt vezet ilyen alkukkal, hanem ő a karcagi 3. választókerület képviselője is a közgyűlésben, méghozzá a Fidesz színeiben

– írja a 24.hu. A rendőrfőnök egyébként maga simította le a hangfelvétel szerint a Nagynéval szembeni rendőri feljelentést, amit rokkantak számára fenntartott helyen való parkolás miatt tettek ellene a rendőrök.

A felvétel szerint Teleki azt is mondta, hogy Nagynénak járhatna amúgy a rokkant parkolási lehetőség, mert térdprotézise van, de állítólag annyira elfoglalt a fideszes kórházigazgató, hogy nem intézte el az ezt igazoló kártyát. Ez azért is különös, mert noha a rendőröknek el tudta intézni a soron kívüli ellátást a büntetlenségért cserébe, a jog szerint járó rokkantkártyájára viszont nem tudott sort keríteni.

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.