Már tízezren jelezték, hogy szeptember 20-án délben visszafoglalnák Erdélyt

2019. július 24., 10:27

Szerző:

Már tízezren jelezték, hogy szeptember 20-án délben visszafoglalnák Erdélyt

Százezrek érdeklődnek az elhíresült Facebook-esemény iránt, amelynek célja az összeesküvés-elméletek melegágyának tartott 51-es körzet lerohanása (hogy végre kiderüljön az igazság). A tervezett aktust Pataky Attila is méltatta, aki éppen akkor nem ér rá, meg egyébként is már mindent tud.

Az akció nyilvánvaló vicc, ahogy az is, amelyet a bázis tervezett lerohanásának idejére időzítettek a Facebookon, és amelynek programja: visszafoglalni Erdélyt. A néhány napja meghirdetett esemény mostanra több mint 10 ezer résztvevőt gyűjtött, és összesen több mint 29 ezren jelezték, hogy érdeklődnek a szeptember 20-án, pénteken déli 12 órakor meghirdetett visszafoglalásra.

Az eseményhez kedvet csináló térképen a csapatmozgásokat is feltüntették. A haditerv szerint az intervenciós seregben lesznek Rák és Skorpió-jegyűek, továbbá olyanok, akik este cigányzenét nyomatnak JBL-ről, akik belekötnek a helyesírásba, továbbá fideszesek is. A magyar csapatok Brassónál egyesülnek az erdélyi magyar erőkkel.

(A hvg.hu nyomán)

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.