Ellopott egy pénzkazettát Borsodban, de aztán tőle is ellopták a haverok

2019. május 24., 16:33

Szerző:

A 19 éves mezőzombori gyanúsított május elsején ellopott egy pénzkazettát, amiben egymillió forint volt. A tolvaj Erdőbényén bújt meg, ahol pár nap múlva értesítették az ismerősei, hogy keresik őt a rendőrök, ezért segítenek neki a zsákmányolt pénz elrejtésében. A 27 és 37 éves férfiak és a tolvaj eldugták a borítékokba tett pénzt a helyi temetőben. A hatalmas segítségért 20-20 ezer forintot kaptak, de ez kevés volt, ezért

inkább elvitték az összes pénzt a temetőből.

Az ügyben érintett férfiakat 2019. május 21-én és 23-án hallgatták ki gyanúsítottként a Szerencsi Rendőrkapitányság nyomozói. A két segítőkész ismerős járhat rosszabbul, mert ellenük lopás mellett még bűnpártolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt is eljárást folytatnak.

Itt volt elrejtve a pénz

11:08

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.