Elhunyt kismama: nem adták oda az apának a kisbabát

Hiába érkezett péntek délelőtt az Izsáki úti szülészetre a hétfőn tragikusan elhunyt kismama férje, a kórház egyelőre benntartja a négynapos kisbabát. Csabi Péter a -nak elmondta, a kislány egészséges, jól van.

2010. november 5., 18:55

Mint arról már egy korábbi cikkben a portál részletesen beszámolt, hétfő este a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat által működtetett kecskeméti kórház Izsáki úti szülészetén elhunyt egy 26 éves, harmadik gyermekének életet adó édesanya. Azóta rendőrségi nyomozás indult az ügyben, a kórház pedig belső vizsgálatot rendelt el.

A négynapos kislányért péntek délelőtt 10 óra után érkezett meg a férj, Csabi Péter, illetve édesanyja és az elhunyt fiatalasszony nővére. Nem sokkal később azonban arról tájékoztatták a delmagyar.hu helyszíni tudósítóját, hogy a babát egyelőre nem adja ki a kórház, várhatóan még 3 napig megfigyelés alatt tartják. A férfi elmondta, hogy a kislány teljesen egészséges, a nővérek véleménye szerint is gyönyörű baba, rendesen eszik, sokat alszik. A család elmondta, a két idősebb gyerek nagyon nehezen viseli a történteket, az 5 éves kisfiú még mindig azt kérdezgeti, mikor tér már haza édesanyja a kórházból.

A delmagyar.hu is felajánlotta segítségét a gyászoló család részére. A portál arra kérünk minden segíteni szándékozó Olvasót, hogy pénzbeli adományaikat a 11773432-00448033-as bankszámlaszámra utalják át, mely közvetlen a család felügyelete alá tartozik.

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.