Változás! Már szerdától hozzájuthat az újságárusoknál a legfrissebb 168 Órához!

Boxerrel vertek véresre egy 11 éves fiút egy budai játszótéren

2019. október 10. 17:08 - szerző: 168 Óra

„11 éves gyermekemet pont egy hete az iskola melletti játszótéren, boxerrel felfegyverkezve megverte egy 8-os iskolatársa. A fiam az iskolába szaladt vissza segítségnyújtás miatt, miután lerúgta magáról támadóját” - így kezdődik a bejegyzés, amit egy apa szerdán osztott meg a Kelen Suli – Gyermekeink védelme nyilvános Facebook-csoportban – fedezte fel a Népszava.

A gyereket a csatolt képek tanúsága alapján tényleg brutálisan bántalmazták: testét zúzódások borították, koponyáján pedig több repesztett, vérző seb éktelenkedett. Úgy tudni, hogy a sebesült fiút a Szent János kórház baleseti ambulanciáján kellett ellátni.

Fotó: Facebook/Canjavec Tamás

A lap információi szerint a kegyetlen verést a 11 éves diák azzal „érdemelte ki”, hogy kicsúfolt egy lányt, annak 14 éves barátja pedig elégtételt vett a csúfolódásért. Bár a megvert gyerek apja elmondása szerint feljelentést tett a rendőrségen, hozzáteszi, hogy

a támadó továbbra is a budai Kelenvölgyi Általános Iskolába jár, áldozata pedig az óraközi szünetekben fél elhagyni az osztálytermet, nehogy összefusson vele. 

„Mivel az incidens az iskola, tehát az intézmény területén kívül történt, a hatályos jogszabályok alapján mi nem indíthatunk fegyelmi eljárást az érintett tanuló ellen. Én voltam az, aki elsőként rohant a gyerekeket szétválasztani, de hivatalosan nem tehetünk többet” – mondta el a lapnak Benis Andrea igazgató, megerősítve, hogy az ügyben már vizsgálódik a rendőrség.