Két hónappal a szexben úszó jachtkirándulása után a győri gyerekfesztivál fővédnökeként, kedves hajóskapitányaként bukkant fel Borkai Zsolt

2019. október 22. 12:45 - szerző: 168 Óra

A győri ellenzék polgármester-jelöltje, Glázer Tímea már egy héttel a választás után feltette a költőinek szánt kérdését a szex- és korrupciós botrányba keveredett Borkai Zsoltnak: Hogyan nézhetne a szülők szemébe egy tanévnyitón? 

Az Azonnali most kapott egy olvasói fotót, amely szintén plasztikusan jelzi, milyen furcsa helyzeteket hozhat, hogy bár erkölcsileg saját egykori pártja, a Fidesz szerint is megbukott, mégis Győr polgármestere marad Borkai.

A fotó a 11. Györkőcfesztiválra készült meghívót ábrázolja, amelyen fesztivál hőseit, tehát a helyi gyerekeket szállító papírhajó kormányánál a kedves matrózként ábrázolt polgármester – a program fővédnöke –  mosolyog – mutatja a lap.

A meghívó mindössze két hónappal azután készült, hogy Borkai Zsolt és a társai prostituáltakkal szóerakoztak egy jachtkiránduláson az Adrián.

Hátsó oldalán maga a polgármester hívja a népszerű rendezvényre a gyerekeket.

Persze ezt is meg lehet oldani úgy, hogy jövőre ne Borkai legyen a fővédnök, hanem mondjuk valamelyik alpolgármester, mindenesetre a tavalyi meghívónak mára egészen más lett a fénytörése – jegyzi meg a portál.