Szemüvegbe épített kamerával vehették fel Borkai-féle orgiát

2019. október 10., 12:42

Szerző:

Bár a 444 által kiszúrt női kéz és fideszes pletykák alapján arra lehetett következtetni, hogy egy nő készített felvételeket Borkai Zsolték jachtos orgiáján, az Index úgy tudja, hogy a videókat egy férfi rögzítette a szemüvegébe épített kamerával.

A portál információi szerint a videót rögzítő férfi vitte a nőket a hajóra, akiben ekkor még Rákosfalvy Zoltán ügyvéd is megbízott. A fiatalember elvegyült a többiek között a barátnőjével, és a szemüvegbe épített kamera miatt van olyan érzése az embernek, mintha a felvételen látható résztvevők egyenesen a kamerába néznének.

Az Index szerint a „félbűnözői körökben” mozgó férfitól kerültek a felvételek egy fiatal ügyvédekből álló társasághoz. Van köztük olyan, aki korábban Rákosfalvy Zoltán irodájában dolgozott.

A felvételek az érintettekhez is eljuthattak, és már a botrány kirobbanásakor tudták, melyikükről milyen videók vannak. A Fideszben már hetekkel ezelőtt tudtak róla, hogy a Borkaira nézve kínos ügy bármikor előkerülhet a kampányban.

Az Index cikke szerint az Ördög ügyvédje kitalált személy, mert egyetlen olyan embert sem ismernek az ügyvéd környezetében, akire illene a profil. Ha pedig többen állnak mögötte, az bennük a közös, hogy mindannyian összevesztek Rákosfalvy Zoltánnal.