Igaz lehet a fideszes pletyka, tényleg egy nő videózhatta le Borkai Zsolt orgiáját

2019. október 10., 09:13

Szerző:

Igaz lehet az a fideszes körökben terjedő hír, hogy nem a kiszivárogtató, egy állítólagos ügyvéd, hanem a hajón tartózkodó egyik nő készítette a felvételeket szex közben Borkai Zsolt győri polgármesterről és barátairól 

Miután a PornHub törölte a felvételeket, a szivárogtató egy másik pornóoldalra töltötte fel. A 444 azonban kiszúrta, hogy ezek egyrészt nem teljesen ugyanazok a felvételek, mert máshogyan vannak vágva, és két képkockán is bevillan egy női kéz. A felvételek alapján úgy tűnik, hogy a végtag a kamerát tartó testhez tartozik, vagyis igaz lehet a fideszes pletyka.

Az Ez az ördög ügyvédje blog írója csütörtökön újabb poszttal jelentkezett, melyben ezúttal Borkai Zsolt állítólagos Maldív-szigeteki utazásairól ír. A szivárogtató szerint a Maldív-szigeteki utazások nem csupán a kikapcsolódásról szóltak. Borkai MOB elnöki múltját és az ahhoz járó diplomata útlevelet emlegetve azt állítja, hogy a győri polgármester a Maldív-szigetek legalább két bankjában helyezett el pénzeket Rákosfalvy Zoltán ügyvéd segítségével.