Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Igaz lehet a fideszes pletyka, tényleg egy nő videózhatta le Borkai Zsolt orgiáját

2019. október 10. 09:13 - szerző: 168 Óra

Igaz lehet az a fideszes körökben terjedő hír, hogy nem a kiszivárogtató, egy állítólagos ügyvéd, hanem a hajón tartózkodó egyik nő készítette a felvételeket szex közben Borkai Zsolt győri polgármesterről és barátairól 

Miután a PornHub törölte a felvételeket, a szivárogtató egy másik pornóoldalra töltötte fel. A 444 azonban kiszúrta, hogy ezek egyrészt nem teljesen ugyanazok a felvételek, mert máshogyan vannak vágva, és két képkockán is bevillan egy női kéz. A felvételek alapján úgy tűnik, hogy a végtag a kamerát tartó testhez tartozik, vagyis igaz lehet a fideszes pletyka.

Az Ez az ördög ügyvédje blog írója csütörtökön újabb poszttal jelentkezett, melyben ezúttal Borkai Zsolt állítólagos Maldív-szigeteki utazásairól ír. A szivárogtató szerint a Maldív-szigeteki utazások nem csupán a kikapcsolódásról szóltak. Borkai MOB elnöki múltját és az ahhoz járó diplomata útlevelet emlegetve azt állítja, hogy a győri polgármester a Maldív-szigetek legalább két bankjában helyezett el pénzeket Rákosfalvy Zoltán ügyvéd segítségével.

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz amelyeket csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánlunk.

18