Potom 1,6 millióért bérelhető egy hétre hasonló hajó, mint amilyenen Borkai Zsolt és társai szórakoztak az Adrián

2019. október 11., 12:30

Szerző:

Potom 1,6 millióért bérelhető egy hétre hasonló hajó, mint amilyenen Borkaiék mulattak az Adrián

A Borkairól és körétől szivárogtató blogger Dubrovnikot említi egyik posztjában, ahol most mindössze két darab Lagoon 450F horgonyoz, amelyeket chartercégek adnak bérbe. Ám azok újabb típusok, mint a felvételeken látható – írja a Blikk.

Ezek így néznek ki:

Fotó: cata-lagoon.com

Egy ilyen hajó listaára egy hétre átlagosan 1,6 millió forinttól kezdődik. Ám ez a kiemelt időszakban akár a duplájába is kerülhet. Emellett a kapitány bérlése 400 ezer forint, a takarítás 80-120 ezer forint. A hajó kauciója körülbelül 1 millió forint – mondta a lap informátora, aki maga is hajókkal foglalkozik.

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.