Már potom 816 millióért az öné lehet ez a pompás villa Balatonszepezden

2019. október 25., 12:20

Szerző:

„A balaton északi oldalának egyik legszebb, elvehetetlen panorámával rendelkező területén, kastélyszállónak berendezett, 1906-ban épített különleges adottságokkal rendelkező villa épülete, eladó" – írja az Ingatlanbazár hirdetése nyomán a Bors.

„A parkosított, egy hektáros terület igény szerint további szomszédos területekkel bővíthető. A különböző méretű luxus apartmanjai mellett külön épületrészben, két és háromágyas szobái minőségi anyagokkal felújítva várja lakóit. A legnagyobb apartmanja 100 nm alapterületű, két hálószobával, nagy, teraszos nappalival, felszerelt konyhával és étkezővel rendelkezik. A többi apartmanhoz is két hálószoba, nappali és tágas fürdőszoba tartozik. 

Íme a ház:

Fotó: Ingatlanbazár

Fotó: Ingatlanbazár

A beépített lakóterület 1400 nm. A kastély erdő szélén, tiszta levegőjű nyugodt környezetben, szemet gyönyörködtető panorámájával, könnyű megközelíthetőségével, egyedi adottságokkal rendelkezik a Balaton partján. Az épület igény szerint céggel is eladó. Vételára 2 500 000.Euro."

Tegnap 20:12

A kormány üdvözli, hogy az üzemanyag-kereskedők megértették és elfogadták a kormány szándékait, és önkéntesen csökkentették az áraikat - mondta a Facebook-oldalára feltöltött videóban Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter kedden.