Az M1 Híradója ahhoz sem vette a fáradságot, hogy hírt adjon a nyugdíjak késéséről

2019. január 13., 12:13

Szerző:

Szombaton sem úgy nézett ki, hogy Magyarországon mindenki megkapta a nyugdíját, akinek utalni kellett, ennek ellenére az állami hírtelevízió nem érezte úgy, hogy fel kell hívnia a figyelmet a késő kifizetésekre. Az M1 Híradója szombat este vetített egy riportot a magyarországi sípályákról és a Magyar Idők nyomán arról, hogy Deutsch Tamás szerint Soros György emberei dróton rángatják az Európai Bizottságot, a nyugdíjak ügye azonban nem fért a hírek közé  – derül ki a 444 cikkéből.

Fotó: MTI/Zih Zsolt

Eközben a Magyar Államkincstár újra jelezte, hogy utalta a pénzt, a postai kifizetéseket azonban nem január 14-én hétfőn, hanem csak két nappal később, szerdán indítják el.

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.