A TV2 állócsillaga megkérdezte, miért nem megy neki a kétharmad erővel az EU-nak

2018. április 13., 13:39

Szerző:

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára péntek reggel mantraszerűen felmondta a kötelezőt a Tv2 Mokka című műsoránakkanapéján a kétharmados választási eredményről és arról, hogy természetesen nem történhetett csalás – tűnt fel a hvg.hu-nak. 

A show-t azonban simán elvitte a műsorvezető Pachmann Péter, akinek az EU szakbizottságában a súlyos jogsértések, uniós értékek lábbal tiprása miatt Magyarországról folyó vitáról az a teljesen releváns jutott eszébe, hogy 

„nem tud a kétharmad ezzel szemben valamit erővel demonstrálni?”

De, szerintünk muszáj lesz demonstrálni, jobb lenne, ha az EU is inkább a saját országában dirigálna, nem itt destruálna, például azzal a majdnem 130 milliárddal, amellyel az egyesek által Orbán Viktor strómanjának tartott Mészáros Lőrincet szívatta az év első három hónapjában.

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.