A Fidesznek már a Dobrev Klára név sem elég riasztó, „Gyurcsányné"-ként emlegetik

2019. március 10., 12:53

Szerző:

A DK-val és Dobrev Klárával riogatta a gyanútlan magyarokat a vasárnapi ebéd kellős közepén Halász János, a Fidesz országgyűlési frakciójának szóvivője, aki az MTI tudósítása szerint azt mondta, hogy „a DK Gyurcsánynéval az élen átadná Brüsszelnek az irányítást a bevándorlás politikában és minden másban is". Mert ugyanis Halász kiolvasta a DK napokban megismert európai parlamenti programjából hogy „Gyurcsányné, ahogy az európai baloldal, Európai Egyesült Államokat akar".

Ez pedig szerint nem jelent mást, mint hogy „a nemzetek Európája helyett olyan birodalmat akarnak építeni, ahol egy brüsszeli hatalmi központ döntene mindenről: a migránsok beengedéséről, a gazdaságpolitikáról, az adókról, a családtámogatásokról". Aki meg akar menekülni ettől a pokoltól, tudja jól, kire kell szavaznia, tette hozzá Halászné férje.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias időjárás április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.