Horoszkóp: ennél a 3 csillagjegynél még áprilisban extrapénz áll a házhoz!

Jó hírt hoz a horoszkóp ennek a három csillagjegynek: anyagi gyarapodás vár rájuk, lehet, hogy még a héten!

2024. április 24., 11:51

Szerző:

Nézzünk bele ma abba, hogy mit jelez előre a horoszkóp a pénzügyekről! Nos, a prognózis a most következő napokra, április utolsó egy hetére a következő 3 csillagjegy számára a legkedvezőbb, elsősorban ők számíthatnak anyagi helyzetük javulására, illetve extra bevételre.

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Olyan összeg érkezik vissza hamarosan az Oroszlán kezéhez, amit annak idején ő indított útjára. Örülhet, mert a befektetése megtérült, illetve az ön által kiadott összeg elvégezte a dolgát, visszaigazolta az ön várakozásait. És most visszakerült önhöz, érezhető anyagi és/vagy egyéb hasznot hajtva.

Mérleg (09.23.–10.22.)

Még a hó vége előtt extra összeg érkezik önhöz! Ez hozzájárul majd ahhoz, hogy így április hónapot pluszban zárja, legalábbis ahhoz képest, ahogyan elkezdte. A távolabbi kilátások is biztatóak, itt az ideje, hogy egy kicsit utánagondoljon anyagi helyzetének, most meg fogja tudni fogni a pénzt!

Halak (02.19.–03.20.)

Egy olyan forrásból érkezik hamarosan bevétel a Halak csillagjegy szülötteihez, ahonnan (vagy akitől!) még sosem jutott hozzá semmihez. Egyelőre nem tűnik úgy, hogy ezek után rendszeresek lesznek az ilyen bevételek, de soha nem mondd, hogy soha…!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Dean Drobot)

Horoszkóp