Horoszkóp: ez a 3 csillagjegy nagyon jól fog járni ezen a héten

A következő 3 csillagjegy szülöttei számára rendkívül pozitív eseményt ír a horoszkóp a hétre.

2024. április 22., 11:01

Szerző:

A mai napi horoszkóp már tegnap este olvasható itt nálunk a 168.hu-n a Horoszkóp rovatban, de ebben az összeállításban alább a ma kezdődött hét előrejelzéséből szemlézünk. 3 csillagjegy számára ugyanis egy rendkívül pozitív eseményt tartalmaz a prognózis erre a hétre: ők nagyon jól fognak járni hamarosan!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Az Oroszlán egy remek vásárt csinál majd a héten, jelzi előre az eheti horoszkóp. Nagyon jól jár majd ezzel az üzlettel, amit a héten köt meg, de a dolog igazi előnyei valószínűleg nem azonnal, hanem valamivel később jelentkeznek majd! Sőt, úgy tűnik, ez a tranzakció valóban a csillagok áldása alatt áll, mert a másik félnek szintén rendkívül jól jön majd, azaz mindkettejük számára előnyös üzletről van szó.

Skorpió (10.23.–11.21.)

Rosszul teszi, aki ujjat húz a Skorpióval a héten: lesz valaki, aki meg szeretné előzni vagy le szeretné pipálni majd önt valamiben, csak éppen az illető nem gondol a lassan járj, tovább érsz! örök igazságra. Hiába az illető kompetitív szelleme, ön lesz az, aki jól jön majd ki az egészből. Bízzon önmagában, nem kell semmi különösebbet sem tennie ez ellen a valaki ellen, egyszerűen legyen a szokásos kedves, tisztelettudó, de határozott önmaga!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A Nyilast arra figyelmezteti a horoszkóp, hogy legyen kitartó a héten, mert nagyon megéri majd! Lesz egy bizonyos dolog, amibe minél több időt és energiát fektet, annál jobban jár majd! Az garantálják önnek a csillagok a héten, hogy ezúttal a munka és az odafigyelés rendkívüli módon megtérül majd!

(Kiemelt kép: Shutterstock/Roman Samborskyi)

Horoszkóp