Újabb virágkölteményt kapott titkos hódolójától Vajna Tímea, simán megér vagy ötvenezret a csokor

2019. október 17., 15:30

Szerző:

Vajna Tímea az Instagram-sztorijában osztotta meg, hogy egy rejtélyes idegen egy újabb drága, a Bors számítása szerint legalább ötvenezer forint értékű virágcsokrot küldött neki.

– És újra... nincs kártya... valaki Magyarországról – írta az özvegy, a szöveg mellé pedig egy herceget formáló jelet rakott, utalva arra, hogy

itt nagy valószínűséggel egy titkos hódolóról lehet szó.

Vajon ki lehet a rejtélyes idegen, aki a kiírás alapján már nem először próbálja elkápráztatni az özvegyet? Honnan tudhatja a címét? És miért nem fedi fel kilétét Tímea számára? Hozományvadász, vagy valós érzéseket táplál Timi iránt? – kapkodta a levegőt Bors. 

Tímea kedves gesztusnak tartja a virágokat, de el kell fogadniuk a lovagoknak, hogy még mindig gyászolja szeretett Andyjét – zárta rövidre az esetet az özvegy sajtósa, azelőtt jósnője, Baranyi Rozália.

 

 

 

 

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.