Világrekorder: A legszőrösebb lány

Supatra Sasuphant sokat csúfolták és ezért sokat sírt, de amióta hivatalosan is övé a világrekord, megnőtt az önbizalma.

2011. március 3., 07:35

A Thaiföldön élő Supatra sokat szenvedett, mert ritka genetikai rendellenessége miatt állandóan majom arcúnak vagy farkaslánynak csúfolták. Azt utcán is ujjal mutogattak rá. Azzal azonban, hogy bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, egycsapásra híres lett és ma már ő az egyik legnépszerűbb lány az iskolában. Helyreállt a lelki egyensúlya a rekordnak köszönhetően.

"Nagyon örülök, hogy benne vagyok a Guinness Rekordok Könyvében" - mondja Supatra. "Csak annyit kellett tennem, hogy válaszoltam néhány kérdésükre és megkaptam a címet."

A 11 éves lány azóta részt vesz a tánc, az ének és a színjátszó szakkörök munkájában. Szereti hallgatni a thai popzenét, amire a barátaival táncol - írta a

harmonet.hu.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.