Verseket szavaltat Sas Józseffel a felesége, így őrzik a humorista szellemi kondícióját

2020. február 8., 15:05

Szerző:

Ezúttal megint a Blikk hívta fel a stroke-on átesett Sas József feleségét, hogy a humorista aktuális állapota felől érdeklődjön.  

„Jóska nagyon „jó beteg”, egy rossz szavam nem lehet rá. Bevesz minden gyógyszert, eleget eszik, és szeretne meggyógyulni. Persze állandóan nézi, vizsgálja őt orvos, hiszen sokféle gyógyszert kap, és a vérnyomásától kezdve sok mindent kell nála figyelni. A másik orvos pedig rehabilitálni próbálja, hogy minél előbb tudjon járni, és legyen elég ereje a visszatéréshez – mondta Zsuzsa asszony, aki mindent megtesz azért, hogy imádott férje egy pillanatra se hagyja el magát.

„Nagyon különös ez a betegség. Sokan alig tudnak utána beszélni, Jóska viszont verseket szaval. Sokszor kérem meg őt arra, hogy egy általam kiválasztott költeményt mondjon el, mert ez nagyon jó kis agytorna" – tette hozzá Komjáti  Zsuzsa.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.