Várkonyi Andrea mindenkit meglepett, a szakítása után felmondott TV2-nél

2018. október 10., 10:38

Szerző:

A magánéleti mellett több más változást is hozott a nyár Várkonyi Andrea műsorvezetőnek, akiről a Bors úgy tudja, hogy hivatalosan jelezte az Andy Vajna tulajdonában lévő TV2-nél, hogy felmond. Erre nem sokkal azután kerített sort, hogy elköltözött Bochkor Gábortól.

Fotó: Facebook

A Bors úgy tudja, ennek oka, hogy bár szívesen folytatta volna, megszüntették a Micsoda nők! Várkonyi Andreával című női talkshow-ját. A TV2-csoporthoz tartozó Fem3 Café című reggeli műsorát nem szerette volna vezetni, felmondott.

A Bors szerint a csatornát meglepetésként érte a hír, még úgy is, hogy a műsorvezető januárban egyszer már el akart menni. Akkor az ATV-vel tárgyalt, ahol hírolvasóként szerette volna folytatni tévés pályafutását, de ez nem valósult meg, így maradt.

Várkonyi Andrea állítólag hátat fordított a menedzsment cégének, a TMC-nek is, amely egyébként Bochkor Gábor ügyeit is intézi.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.