Vajna Tímeát megfenyegették, hogy a rendőrökkel vitetik el

2020. február 22., 11:20

Szerző:

Vajna Tímea a TV2 legújabb műsora, a Nicsak, ki vagyok? kedvéért haza jött néhány napra, de nem időzött sokáig, máris visszatért Amerikába.

Az útja azonban nem ment valami gördülékenyen, szó szerint megfenyegették. Andy Vajna özvegye az Instagram-oldalán számolt be a számára felháborító szituációról, ami cicája miatt robbant ki – vette észre a Ripost.

„Régen Rock and Roll volt a cicát magángéppel vinni. Most 18 órán keresztül megszenvedtem a cicával, mert nem lehet kivenni a szállító dobozból, ha pedig kiveszem és meglátja a stewardess, akkor

rámordít és fenyeget, hogy jelenti, és a rendőrökkel elvitet” 

– háborgott az özvegy.

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!