Trükkös tolvajok: Egyszerű csellel százezreket loptak

Az év utolsó napjaiban sem pihentek a trükkös tolvajok. Papírt és ceruzát kért egy pécsi lakás tulajdonosától két nő, akik a figyelmét elterelve 240 ezret zsákmányoltak.

2011. január 2., 10:31

A Pécsi Rendőrkapitányság közleménye szerint lopás gyanúja miatt indítottak nyomozást, két, egyelőre ismeretlen személyazonosságú nővel szemben, akik csütörtökön délutáni órákban egy pécsi lakásba jutottak be azzal, hogy ceruzát és papírt kérnek - írta a

bama.hu.

A lakásba bejutva a tulajdonos figyelmét elterelték, és 240.000 Ft készpénzt loptak el. A tetteseket keresi a rendőrség.

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!