Tömegsírba kerülhet Terry Black

2019. október 8., 09:13

Szerző:

Éppen csak nagykorú lett a szeptember közepén elhunyt Terry Black fia, Dani, máris hatalmas adósság szakadt a nyakába.

Az előadóművész jelentős lakbértartozást halmozott fel, ráadásul gyermekei a temetési költségekre sem voltak felkészülve, ráadásul Rácz Károly holtteste hetek óta abban a kórházban fekszik, ahol az előadóművész elhunyt, és ez szintén sok pénzbe kerül.

– Pénteken kaptuk meg azt a levelet, amelyben tájékoztat a kórház, hogy haladéktalanul temessük el apát, vagy intézik a köztemetést, ami azt jelenti, hogy egy tömegsírba kerülhet – mondta a Blikknek Dani. 

A fiú a levelet olvasva azonnal hívta a kórházat, ahol újabb rossz hírt kapott: már a holttest „túltárolási” díja is ketyeg, október 4-étől napi 150 eurót (körülbelül 48 ezer forintot) is kell fizetnie Terry Black földi maradványai után. A gyerekek és gyámjuk egyelőre nem tudják, miből teremtik elő ezt a pénzt.

 

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.