Másfél hónap kiesett annak a Budapesten dolgozó thai szakácsnak, aki dühében elkezdett vedelni a reptéren

2019. július 31., 17:50

Szerző:

Öt napot kellett volna várnia Moszkvában a bangkoki csatlakozásra egy Budapesten dolgozó thai szakácsnak, aki ezen annyira kiborult, hogy elkezdett inni, ezért a következő 43 napra csak homályosan emlékszik - írja a hvg.hu a Bangkok Post nyomán.

A 36 éves Uthai Waenbarb barátaival ünnepelte, hogy hazarepülhet Budapestről. A thaiföldi gépre másnap Moszkvában kellett volna átszállnia, de azt az információt kapta a reptéren, hogy öt napot kell várnia. Ezen annyira felidegesítette magát, hogy elkezdett inni.

Arra, hogy ezután mi történt, már csak homályosan emlékszik. Az egyik reptéri bolt személyzetével összeveszett, aztán a rendőrség is előállította, majd elengedte. Azt is kénytelen volt észrevenni, hogy a csomagja és az útlevele is eltűnt.

A férfire 43 nappal később a Moszkvától 27 kilométerre lévő Kimki városában találtak rá. A szakács végül a nagykövetség segítségével tud hazajutni.

Uthai Waenbarb a kimerítő túra után
Fotó: Facebook/rtemoscow

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.