66 éves lett Csepregi Éva, aki büszke magára és a Maldív-szigetekre megy lazulni

2019. október 27., 09:35

Szerző:

Csepregi Éva a minap ünnepelte hatvanhatodik születésnapját. „Számomra a születésnap nagyon kedves ünnep, sok szép emlékem van ezzel kapcsolatban. Persze ha belegondolok, hogy már mennyi idős vagyok... Bár letagadhatnék jó pár évet, de az még úgy is sok" – mondta a Blikknek Csepregi, hozzátéve: „Szeretem a ráncaimat, és büszke vagyok magamra. Arra is, hogy ennyi idősen ilyen intenzitással létezem a színpadon, mert fiatalon nem gondoltam volna. Mindez nagyon jó érzés."

Fotó: Youtube

Fotó: Youtube

Csepregi Éva és szintén zenész fia, Dávid közel áll egymáshoz. Rengeteg időt töltenek együtt, az énekesnő bakancslistáján pedig több egzotikus úti cél is szerepel. 

„Régóta motoszkál a fejemben, hogy szeretnék világot látni, most pedig be is váltom az óhajaimat. Szeretnék a fiamnak megmutatni minél több mindent a világból, ezért tervezünk egy hosszabb hajóutat, januárban pedig a Maldív-szigetekre megyünk majd – mesélt terveiről az énekesnő.

 

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.