Németh Kristóf alaposan kiosztotta a celebeket, akik színésznek nevezik magukat, de semmilyen értéket nem teremtettek

2020. május 21., 17:08

Szerző:

Németh Kristóf a minap több mint ötven percen keresztül válaszolt az nlc Instagram-oldalán felmerült kérdésekre, és beszélt többek között a színházól, forgatásokról, a színész-szakmáról is. Ennek örvén kérlelhetetlen kritikával illette azokat, akik hozzá hasonlóan színésznek/színésznőnek nevezik magukat 

„Nem szeretném nagyon felülértékelni azt, amivel mi foglalkozunk, de ez mind fizikailag, mind intellektuálisan, mind pedig művészileg komoly hivatás. Éppen ezért nem szeretem, amikor színésznek titulálnak olyan embereket, akik szerepeltek egyszer a televízióban valamiben.

Pont ma olvastam, hogy xy színésznő nyilatkozott valamit. Azért, mert szerepelt valahol, még nem színésznő, meg nem is modell. Celebritás lehet valaki akkor is, ha csak azért híres, mert híres. Éppen

nagyon be tudott rúgni a Sziget Fesztiválon, vagy híres azért, mert táncolt részegen a Balaton parton, vagy azért, mert 86 focista pasija volt. (...)

Különbséget kell tenni az olyanfajta celebek között, akik mögött nincs teljesítmény, és az olyan hírességek között, akik azért lettek híresek, mert van mögöttük egy fajta teljesítmény, tehetség" – összegzett Németh Kristóf.

(A Bors nyomán)

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.