Úgy megdícsérte Rogán Cecília ruháját az Inspiráló Nők Estjén egy újságcikk, hogy az már kellemetlen

2020. március 6., 15:00

Szerző:

Március 5-én, csütörtökön zajlott a Femcafe.hu - Az Inspiráló Nők Estje a Várkert Bazárban. 

A portál ekképp írt a jeles eseményről:

„A nagyszabású esemény vörös szőnyegén hazai hírességek is felvonultak, és szokás szerint nem okoztak csalódást. Mesés ruhákban jelentek meg, és bár egytől-egyig kitettek magukért, akadtak, akik egy kicsit még így is jobban ellopták a show-t.

Az Inspiráló Nők Estjén Rogán Cecília és Sarka Kata – a Nakama&Partners társtulajdonos ügyvezetői, akik az IN gála szervezői partnerei voltak – is megjelentek a Várkert Bazárban, belépőjük pedig ezúttal is ütősre sikerült. A gyönyörű üzletasszonyok nagyon különleges és elegáns ruhákat választottak a díjátadóra, a fotósok nem győzték megörökíteni őket a vörös szőnyegen.

Ha öltözködésről van szó, ők ritkán tudnak hibázni, ezt most is bizonyították.

Rogán Cecília ruháját minden jelenlévő megcsodálta, bár ez nem meglepő, hiszen tényleg mesésen festett. Ez a szín telitalálat volt, a sötétzöld remekül passzolt az üzletasszony világos hajához és kihangsúlyozta zöld szemét. Nekünk különösen az estélyi felsőrészének megoldása tetszett, a különleges, virágos betét csak még nőiesebbé és szebbé varázsolta az összképet.

Sarka Kata egy visszafogottan elegáns Sármán Nóra ruhában érkezett. A fantasztikus kreáció kiemelte az üzletasszony bájos vonásait, nagyon jól állt neki ez a világos árnyalat. Egy ilyen szép estélyit tudni kell viselni, Katának pedig láthatóan ez tökéletesen sikerült. A csodás darabhoz adott némi pikantériát a szoknya sliccelése, ami ízléses és vonzó összhatást eredményezett" – írja és mutatja a FEMCafé.

 

07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!