Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Úgy megdícsérte Rogán Cecília ruháját az Inspiráló Nők Estjén egy újságcikk, hogy az már kellemetlen

2020. március 6. 15:00 - szerző: 168 Óra

Március 5-én, csütörtökön zajlott a Femcafe.hu - Az Inspiráló Nők Estje a Várkert Bazárban. 

A portál ekképp írt a jeles eseményről:

„A nagyszabású esemény vörös szőnyegén hazai hírességek is felvonultak, és szokás szerint nem okoztak csalódást. Mesés ruhákban jelentek meg, és bár egytől-egyig kitettek magukért, akadtak, akik egy kicsit még így is jobban ellopták a show-t.

Az Inspiráló Nők Estjén Rogán Cecília és Sarka Kata – a Nakama&Partners társtulajdonos ügyvezetői, akik az IN gála szervezői partnerei voltak – is megjelentek a Várkert Bazárban, belépőjük pedig ezúttal is ütősre sikerült. A gyönyörű üzletasszonyok nagyon különleges és elegáns ruhákat választottak a díjátadóra, a fotósok nem győzték megörökíteni őket a vörös szőnyegen.

Ha öltözködésről van szó, ők ritkán tudnak hibázni, ezt most is bizonyították.

Rogán Cecília ruháját minden jelenlévő megcsodálta, bár ez nem meglepő, hiszen tényleg mesésen festett. Ez a szín telitalálat volt, a sötétzöld remekül passzolt az üzletasszony világos hajához és kihangsúlyozta zöld szemét. Nekünk különösen az estélyi felsőrészének megoldása tetszett, a különleges, virágos betét csak még nőiesebbé és szebbé varázsolta az összképet.

Sarka Kata egy visszafogottan elegáns Sármán Nóra ruhában érkezett. A fantasztikus kreáció kiemelte az üzletasszony bájos vonásait, nagyon jól állt neki ez a világos árnyalat. Egy ilyen szép estélyit tudni kell viselni, Katának pedig láthatóan ez tökéletesen sikerült. A csodás darabhoz adott némi pikantériát a szoknya sliccelése, ami ízléses és vonzó összhatást eredményezett" – írja és mutatja a FEMCafé.