Leforgatták a világ legmocskosabb pornóját, tényleg megdöbbentő lett

2019. augusztus 28., 20:00

Szerző:

Egy nap alatt több mint 300 ezerszer nézték meg a YouTube-on azt a videót, amelyet a Pornhub készített figyelemfelhívő akcióként a világ tengerpartjait borító hatalmas mennyiségű műanyag szemétre. Az adománygyűjtő kampányt a Világ legmocskosabb pornója címmel indították el, és arról szól, hogy a Pornhub a videó minden egyes lejátszása után pénzt utal át az Ocean Polymers nevű civil szervezetnek. Az Ocean Polymers nemsokára egy hajót akar a tengerre bocsátani, amely összeszedi és újrahasznosítja a tengerpartokat borító műanyag szemetet. – Mocskosak vagyunk, de ez nem azt jelenti, hogy a tengerpartjaink is mocsokban kell úszniuk – vezette fel a kampányt Corey Price, a portál egyik vezetője. 

Elég sok pénzről lehet szó, a Pornhub ugyanis néhány év alatt hatalmas videómegosztóvá nőtte ki magát. Csak 2018-ban napi átlag 92 millió látogatója volt, másodpercenként 147 GB adatforgalommal, ami egész évre vetítve 44703 petabyte-ot jelent, többet, mint az internet teljes adatforgalma 2002-ben.

 

 

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.