Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Leforgatták a világ legmocskosabb pornóját, tényleg megdöbbentő lett

2019. augusztus 28. 20:00 - szerző: Ágoston Zoltán

Egy nap alatt több mint 300 ezerszer nézték meg a YouTube-on azt a videót, amelyet a Pornhub készített figyelemfelhívő akcióként a világ tengerpartjait borító hatalmas mennyiségű műanyag szemétre. Az adománygyűjtő kampányt a Világ legmocskosabb pornója címmel indították el, és arról szól, hogy a Pornhub a videó minden egyes lejátszása után pénzt utal át az Ocean Polymers nevű civil szervezetnek. Az Ocean Polymers nemsokára egy hajót akar a tengerre bocsátani, amely összeszedi és újrahasznosítja a tengerpartokat borító műanyag szemetet. – Mocskosak vagyunk, de ez nem azt jelenti, hogy a tengerpartjaink is mocsokban kell úszniuk – vezette fel a kampányt Corey Price, a portál egyik vezetője. 

Elég sok pénzről lehet szó, a Pornhub ugyanis néhány év alatt hatalmas videómegosztóvá nőtte ki magát. Csak 2018-ban napi átlag 92 millió látogatója volt, másodpercenként 147 GB adatforgalommal, ami egész évre vetítve 44703 petabyte-ot jelent, többet, mint az internet teljes adatforgalma 2002-ben.

 

 

Az Ön által megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz amelyeket csak 18 éven felüli olvasóinknak ajánlunk.

18