Pásztor Erzsi szerint álhír, hogy újraindul a Szomszédok, de a rendező állítja, hogy megkezdődtek az előkészületek

2019. december 17., 11:52

Szerző:

Néhány napja kapott szárnya a hír, hogy folytatják a Szomszédok című klasszikus teleregényt, ámde Ábel Anita nélkül. A Hiteles hírek az egyik leghitelesebb forrást, Pásztor Erzsit kérdezte a sorozat folytatásáról, aki szerint semmi alapja nincs a híreszteléseknek, csak annyi, hogy egy emlékműsort szeretnének készíteni az ikonikus sorozatról. 

„Álhír! Csupán Bujtás Jancsi, az egykori segédrendező készít egy emlékműsort, mert 20 éve fejeztük be a sorozatot. A többi színésszel együtt engem is szeretett volna megszólaltatni, de sajnos beteg voltam" – mondta a színésznő a portálnak.

Jelenleg nincs miről beszélni. Az esetleges forgatások megkezdése nyilván hosszas előkészítést követelne. A szereplők közül sokan már nem is élnek, de mindenképpen érdekes gondolat lenne az újrakezdés – tette hozzá a színésznő. 

Ugyanez a portál Bujtás Jánost is megkérdezte. Ő azt állítja, hogy valóban létrejött egy alkotócsoport a sorozat újraindítására. „Ez tény, nem kitaláció, igaz, erről nem lehet sokaknak információja. Ezért is nyilatkozhatta azt tegnap Pásztor Erzsi a Hiteles Híreknek, hogy nincs szó arról, hogy a sorozatnak új részei születnek. A dolog egyébként még valóban nem tart ott, de a média az egyik Facebook-bejegyzésem után kész tényként közölte a folytatást. Egyelőre csupán előkészítő munka zajlik" – mondta.

Ezek után csak reménykedni tudunk. 

(A Velvet nyomán)

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.