Ötödszörre is apa lesz az idősödő magyar énekes

Madarat lehetne fogatni Laár Andrással (56), a KFT együttes frontembere ugyanis újra apa lesz. A népszerű énekes felesége, Katika (34) már a nyolcadik hónapban jár, vagyis a legifjabb Laár-csemete hamarosan megérkezik. András egy bababoltban vásárolva osztotta meg a Blikk-kel az örömhírt.

2011. szeptember 23., 19:12

- Katika nagyon ügyesen viseli az áldott állapotot, egészen két hónappal ezelőttig még jógát is oktatott, sőt elvégzett közben egy terhesjóga tanfolyamot is. Mindössze 8 kilót hízott. A babánk nagyon mozgékony, mindennap nézem a feleségem pocakját, amit hol egy apró kéz, hol egy lábacska bökdös - örvendezett Laár, aki azt is bevallotta, előző gyermekeinél nem ragadta magával ennyire a születés csodája.

- Az első három fiamnál nem voltam túlságosan érdeklődő a terhesség alatt, úgy érzem, most fogtam fel igazán, hogy amit a nők tudnak, az a férfinak maga a csoda. Rengeteget beszélek a picihez, simogatom Katika pocakját, amire reagál is a baba. Amikor csak tudom, elkísérem az ultrahangra is a feleségemet, és együtt járunk a terheselőkészítőkre. Nem mondom, hogy mintaapa leszek, de igyekszem felnőni a feladathoz - osztotta meg érzéseit az énekes, aki már azt is tudja, milyen színű ruhácskákat kell venniük az új családtagnak.

A KFT együttes frontembere kiválasztotta a baba kiságyát és ágyneműjét is, hogy ne maradjon minden feladat a feleségére. - Kisfiam lesz megint. Ráadásul majdnem mind a négy fiam között 11 év korkülönbség van, hiszen a legidősebb, Dávid 34, Bence 23, míg Ambrus 12 éves, és nemsokára - elvileg október 25-én - megszületik az új családtag is. Kisebb átszervezést igényelt, hogy ott lehessek a szülésnél. A L'art pour L'art társulattal ugyanis aznap lett volna a MÜPA-ban a 25 éves jubileumi előadásunk, amit át kellett raknunk február 8-ra. Remélem, a közönség megérti, mennyire fontos nekem, hogy ott legyek amikor a kisfiam világra jön - szabadkozott Laár András.

A KFT együttes frontembere a

Blikknek elárulta azt is, hogy mivel az első megérzése - miszerint most végre lánya születik - nem vált be, még az is lehet, hogy hamarosan újabb Laár baba érkezik a családba.

- Szentül meg voltam győződve, hogy most kislány fog érkezni, titokban reméltem is, de nem bánom, hogy újra fiam lesz. Azonban vérszemet kaptam, úgyhogy Katikával meg is beszéltük, nem kellene újabb 11 évet várni a következő babára - mondta boldogan Laár, aki a KFT együttes decemberi nagykoncertjére természetesen az apai teendők mellett is gőzerővel készül.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.