Oszvald Marika ezt jól kitalálta: ha elrabolják a Bamako ralin, majd addig énekel a brigantiknak, amíg inkább elengedik

2019. november 8., 13:42

Szerző:

Oszvald Marika a Budapest–Bamako ralin való indulásával családja és barátai szerint is messze túllőtt a célon. Maguk a szervezők is azt mondják, hogy mindenki csak saját felelősségére vállalja a megmérettetést – írja a Ripost.

A politikai és biztonsági helyzet nem túl bizalomgerjesztő arrafelé. Mauritániában sokáig rendszeresen voltak emberrablások, Maliban pedig teljes a káosz és polgárháborús körülmények vannak. Oszvald Marikára azonban ilyesmivel nem lehet ráijeszteni.

„Karakán nő vagyok és már arra is kész tervem van, hogy mit teszek, ha elrabolnának. Nos, koloratúrszopránra váltok, és addig fogok sikítva énekelni, amíg az elrablóim nem könyörögnek, hogy menjek már a fenébe. 

Szerintem a végén még ők adnának pénzt, csak, hogy ne lássanak többet”

– mondta nevetve el az Operettszínház sztárja, akinek korábban az volt az elképzelése, hogy golyóstollakat oszt majd a bennszülötteknek. 

 

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!