Németh Szilárd szerint félő, hogy Európa helyén egy új Szovjetunió születik

2019. április 17. 08:59 - szerző: 168 Óra

Németh Szilárd, aki a nagyböjtre való tekintettel pár napja nyúljával készült pacalt reggelizett, most interjút adott a Magyar Hírlapnak és ismét nem hagyott kétséget: továbbra is rendíthetetlenül védi a minden irányból súlyosan veszélyeztetett kereszténységet. A közelgő EP-választás kapcsán figyelmeztetett, hogy vagy a szabad, keresztény kultúrára épülő nemzetek Európája, vagy egy Brüsszelből uralt, migránsok által elözönlött, kevert lakosságú, etnikumú és vallású birodalom, az európai egyesült államok részei leszünk,

és új Szovjetunió születik. 

Ezután az úgynevezett bevándorláspárti erőket bírálta, majd elárulta, hogy most ugyanaz a helyzet, mint 1849-ben volt. Most is szabadságharcot vívunk, csak más eszközökkel. Végül a következő kérdésre:

„Korábbi beszélgetéseink után elmaradhatatlan a kérdés: mi kerül a húsvéti asztalra?"

reagálva közölte: – Nagypénteken bőrén sült lazac lesz korianderes lencsefőzelékkel, amelyet currys kókusztejjel fogunk elkészíteni. Vasárnap hagyományos ételek következnek: orjaleves, töltött káposzta, rozmaringos báránysült, borjú bécsi krumplisalátával. A lányok a locsolókat vinetével, heringsalátával, sonkás tojáskrémmel, süteményekkel, pálinkával, borral, szörpökkel várják."