Legalább százszor volt istenélménye Szikora Róbertnek, aki minden nap meggyón

2018. október 10., 11:19

Szerző:

Szikora Róbertet hatnaposan keresztelték meg, közvetlenül azután, hogy anyjával kijött a kórházból – derül ki a zenész Borsnak adott interjújából.

A cikkből megtudhatjuk még, a zenész sokszor gondolt arra,, hogy papnak kellene mennie, mert nagy vonzalom élt benne a templom, a Jóisten szeretete iránt. Ma is mindennap megy templomba, meggyón.

– Azt mondom, uram, nélküled egy esendő kisgyerek vagyok, senki nem lennék, eltűnnék az élet süllyesztőjében. De veled, uram, meg tudom csinálni – árulta el, mit közöl olyankor a pappal.

Ballag a katona
Fotó: Youtube

Százszor is volt istenélménye – állítja –, ez olyan, mint amikor a függönyt elhúzzák és az ember belelát mindenbe, mint amikor  kijössz az erőtérből, de az érzés még hetekig benned van. Tudod, hogy ezt nem bírod behelyettesíteni semmilyen más emberi érzéssel" – magyarázta.

Azt vallja, hogy a rock and roll megfér a Jóistennel. –Gondolod, hogy nem ő ad hozzá tehetséget? – szegezte neki a fogós kérdést a Bors munkatársának.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.