Lázár Jánost ingyenes vásárhelyi bulvárlappal támogatja Habony Árpád volt felesége

2018. december 20., 14:06

Szerző:

Orbán Viktor Facebook-oldalának szerkesztője, Habony Árpád volt felesége, Kaminski Fanny a felelős kiadója egy új hódmezővásárhelyi havilapnak. A Csak! című lapot ingyenesen terjesztik a városban, főszerkesztője a kormányközeli Origo munkatársa, Körmendi Gábor – szúrta ki a 444.

Az újság kétoldalas összeállítással nyit a Lázár János-féle tram-train projektről. Eszerint a legjobb dolog ami Vásárhellyel történhetett, és a távozott miniszter régi álma volt, az bizony ez a projekt. (A város élén jelenleg a független Márki-Zay Péter áll.)

Akit érdekel itt még több képet és tartalmat találhat az újságból.

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!