Lánykéréssel indult a hajnal a Hajdú-Bihar megyei tűzoltóknál

2018. december 21., 14:44

Szerző:

Bittmann Viktória pszichológus asszisztens még sötétben érkezett meg munkahelyére a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóságra. Négy évvel ezelőtt itt ismerte meg barátját, Bereczki Bence tűzoltó őrmestert, aki akkor szerelt fel tűzoltónak - írja a  Facebook-oldalán az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

- A fiatal tűzoltóban megérett az elhatározás, hogy szerelmüket megpecsételjék. A reggeli szolgálatváltás előtt bajtársaival a gépjármű fecskendőbe ültek, majd a szerállás felől érkező Viktória elé fordultak kéklámpával. Bence kipattant az autóból, majd letérdelt Viki elé. A nagy kérdésre a válasz természetesen igen volt, amelyet a most már menyasszony meglepetten és elérzékenyülve, halkan mondott ki - számolt be a Katasztrófavédelem. 

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.