Grandiózus koncertfilmmel állt elő Kovács Ákos, a Szerencsejáték Zrt. kulturális nagykövete

2019. november 12., 12:55

Szerző:

Ákos és zenekara 2018 decemberében sorozatban negyedszer adott dupla bulit a Papp László Budapest Sportarénában. Az eseményt DVD-n megjelenő, impozáns koncertfilm örökíti meg: a kiadvány a két egymást követő előadás összes dalát tartalmazza három hangnormával (sztereó, DD 5.1 és DTS) és feliratokkal.

A grandiózus látványvilágú felvételt csaknem 30 kameraállásból rögzítették. A koncerten a hagyományoknak megfelelően Ákos énekelt és gitározott, Lepés Gábor billentyűs hangszereken játszott, Madarász Gábor gitárjátékához a dobos Bánfalvi Sándor és az új zenekari tag, Kálló Péter basszusgitáros biztosította a ritmikai alapokat. A látványról elképesztő méretű aktív videófal-rendszer és robotlámpa-erdő gondoskodott, az emlékezetes dupla előadás legkiemelkedőbb mozzanata mégis a tábortüzes, akusztikus blokk volt, amikor sok ezernyi mobiltelefon fénye ragyogta be az Arénát – írta a Blikk.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.