Két nagykamarási nő intim fotókat készített róla, aztán megzsarolták, hogy elküldik a felvételeket a családjának

2019. június 21., 17:14

Szerző:

A Békéscsabai Járási Ügyészség a letartóztatását kezdeményezte annak a 27 és 29 éves nagykamarási nőnek, akik intim helyzetben készült felvételekkel zsaroltak egy férfit - írja a 24.hu. A két nő június 10-én, tudtán kívül, intim helyzetben videót és fotót is készített róla, három nap múlva pedig megzsarolták.

5 millió forintot követeltek, majd megfenyegették, hogy ha nem fizet, a felvételeket elküldik a családjának és az interneten is megosztják. Az 5 millióból végül 500 ezer forint lett. A férfi Csabaszabadiban, egy buszmegálló melletti szeméttárolóban helyezte el az összeget.

A pénzért a nő bűntársai mentek, de ekkor már a rendőrök is tudtak a dologról, és a helyszínen elfogták őket.

A két nő letartóztatását azért kezdeményezték, mert tartani lehetett attól, hogy szabadlábon – a már elfogottakon kívüli – még szökésben lévő bűntársaikkal összebeszélnének, a sértettet befolyásolnák, amivel a bizonyítást megnehezítenék. A Gyulai Járásbíróság nyomozási bírója osztotta az ügyészség álláspontját, a két nő letartóztatását 1 hónapra elrendelte. A két nő 1 évtől 5 évig terjedő börtönt is kaphat.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.