Lelőtte egy vadász a mosómedvét, amely berúgott a forralt bortól és elájult a karácsonyi vásáron

2019. december 9., 11:42

Szerző:

Egy forralt bortól megrészegült mosómedve lett az erfurti (Kelet-Németország) karácsonyi vásár szombati látványossága. A vásár közönsége nagyon szórakoztatónak találta a részegen csetlő-botló állatot, amely végül elájult – írja a Deutsche Welle nyomán a 444.

Hősünk az asztalokon hagyott bögrék aljáról itta ki a maradékot. Ezután a beszámolók szerint összevissza tántorgott, majd

egy nő cipőjével kezdett játszani, végül kidőlt egy lépcsőn.

A korábbi hír szerint az mosómedvét a tűzoltók elvitték egy állatmenhelyre, de, mint a Bild cikkéből kiderül, ez sajnos nem igaz.  Annál inkább igaz viszont az, hogy a hatóságok valójában egy vadásznak adták át az ügyet, aki agyonlőtte az állatot.

A festői Erfurt híres a részeg állatokról, tavaly például a város katedrálisa előtti búcsúban találtak két részeg sünt, azok tojáslikörtől rúgtak be – emlékeztet a portál.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.