Ötmillió forintot követel egy nő Gáspár Győzőtől rágalmazás és becsületsértés miatt

2020. május 27., 15:31

Szerző:

A Gáspár-család napokban értesítést kapott a Gyöngyösi Járásbíróságtól, hogy nem csak Gáspár Győzőt, de a feleségét, Beát és lányát, Evelint is feljelentették. Gáspárék még tavaly novemberben a 21-es úton szenvedtek autóbalesetet, miután szembejött velük egy autó, ami fékezés nélkül, állításuk szerint szándékosan beléjük hajtott.

Most azonban a balesetet okozó nő feljelentést tett a Gáspár családdal szemben, és 5 millió forintot követel rágalmazás és becsületsértés miatt. A baleset után ugyanis Gáspár Bea egy Facebook-videóban kimondta a balesetet okozó nő teljes nevét és elmondta a véleményét az esettel kapcsolatban.

„Összetörte Bea autóját, összetörte a karácsonyunkat, összetörte a lelkünket, és mi fel vagyunk jelentve, mert mi akkor szabályosan közlekedtünk" –

– fakadt ki a Tények Plusz riportjában Gáspár Győző.

A család ügyvédje szerint Gáspárék nem követtek el el bűncselekményt – írja a Bors.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.