„Van a televízión túl is élet” - mondja Friderikusz Sándor, de most visszatér az RTL Klubba

2020. október 21., 21:39

Szerző:

November 1-jén indul az RTL Klubon az Életünk története című műsor, amelynek műsorvezetője Friderikusz Sándor lesz. Friderikusz már hét éve nem dolgozott a csatornával, de az elmúlt négy évben a képernyőt is elkerült. 

Négy év? Fel sem tűnt, egy pillanat volt az egész. Átaludtam, átutaztam, átéltem az egészet. Azt szoktam mondani, hogy nem csak a televízióban van az élet, hanem van a televízión túl is, ezért aztán nekem ez is egy teljesen természetes részem, hogy nem kell mindig szerepelni – mondta a Fókusznak.

A riporter aztán arra is rákérdezett, hogy hiányzott-e neki a tévés munka.

„Ha itt vagyok ez is a közegem, de ha nem vagyok itt, az is a közegem. A riporterkedés, tehát hogy érdeklődik az ember a másik iránt, az meg egy alapadottság. Az akkor is van, ha társaságban ülök és nincsenek körülöttem kamerák" - árulta el. 

(A 24.hu nyomán)

 

 

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.