Csak semmi sznob urizálás: Orbán Viktor a parmezános-körtés-joghurtos fagyi helyett dupla adag csokit és vaníliát vett Csákváron

2019. június 26., 14:11

Szerző:

A Story olvasója kapta le a hőségben ingujjra vetkőzött fehér inges miniszterelnököt, de nyomban fel is töltötte a képet a lap mobilapplikációjára. Az itt látható két kép kétszer 15 000 forintot ért meg a lapnak.

Mint kiderült, Orbán Viktor csokit és vaníliát kért a csákvári Csuta cukrászda fagylaltos pultjánál, kint az utcán. Sőt, miután szemmel láthatóan ízlett neki a csemege, visszatért és

elvitelre is pakoltatott egy adagot.

Itt járt Orbán Viktor 
Fotó: etterem.hu

A Csuta cukrászda fagylaltjai többször is elnyerték az Év Fagylaltja címet. Parmezános, körtés joghurtos fagyijuk országos hírű delikát – írja a lap.

Orbán Viktor köztudottan megőrül az édességért. Tavaly márciusban egy szerencsi csokiboltba tért be, ahol alaposan felpakolt csokinyúllal és más édes csemegével.   

07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!